Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΚΕΤΑ FOR EVER!

Ίσως να μην υπάρχει άλλο έπιπλο τόσο αγαπητό στα παιδιά όσο η κουκέτα. Κάτι απολύτως βολικό για κάθε γονιό που προσπαθεί να χωρέσει τα δύο ή περισσότερα βλαστάρια του σε ένα μόνο δωμάτιο. 
 Με δεδομένη την έλλειψη χώρου στα σύγχρονα διαμερίσματα των λίγων τετραγωνικών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποκύψετε στη γοητεία των διώροφων κρεβατιών που ονειρεύεται κάθε παιδί και να πάρετε ιδέες διακόσμησης για όλα τα βαλάντια.
Μία οικονομική, απλή αλλά καλόγουστη λύση. Κουκέτα από ξανθό ξύλο, λευκό χρώμα στους τοίχους και έντονα χρώματα στα υφάσματα. Navy μπλέ και κόκκινο είναι ένας all time classic συνδυασμός, ενώ μία γιρλάντα από σημαιάκια στην οροφή και ένα μπλέ καραβάκι στο παράθυρο δίνουν στο δωμάτιο τον αέρα καλοκαιρινής κατασκήνωσης.

Μπλέ και κόκκινο και σε αυτή τη πρόταση με την κουκέτα να έχει βαφτεί στο χρώμα της φωτιάς. Οι τοίχοι φέρουν κατά το ήμισυ λευκή ραμποτέ επένδυση, ενώ στο πάνω μέρος έχουν βαφτεί μπλέ electric. Οριζόντιες άνισες ρίγες σε απαλό πράσινο, γαλάζιο, λευκό και κόκκινο ενώνουν τα δύο μέρη, οριοθετώντας τους δύο ορόφους της κουκέτας. Τα υφάσματα κινούνται στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ μπλέ καλάθια κάτω από το κρεβάτι προσθέτουν ομορφιά και αποθηκευτικό χώρο.

Τολμήστε να παντρέψετε το πράσινο με το κόκκινο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Επιλέξτε μία κουκέτα από ανοικτόχρωμο ξύλο και παίξτε στους τοίχους με δύο αποχρώσεις του πράσινου, διαφορετικής φωτεινότητας. Διακοσμείστε με κόκκινα υφάσματα, σχέδια floral, ρίγες, καρώ και το δωμάτιο των παιδιών θα 'μυρίσει' αγγλική εξοχή.

Ένα δωμάτιο γεμάτο φρεσκάδα. Λαχανί η κουκέτα, στο γαλάζιο του οινοπνεύματος οι τοίχοι. Εξαιρετικός συνδυασμός για κοριτσίστικο δωμάτιο καθώς αποτελεί το ιδανικό φόντο για τις απαραίτητες πινελιές του ροζ και του φούξια που λατρεύει κάθε μικρή πριγκίπισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.