Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΧΩΛ ΓΙΑ...ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Φέρτε στο νου σας μια εικόνα: γυρίζετε στο σπίτι μετά από μία (ακόμη) κουραστική ημέρα και πετάτε με μιας κλειδιά, γυαλιά, χαρτιά, λογαριασμούς κι ότι άλλο κρατάτε ή κουβαλάτε. 
Ή, πίνοντας καφέ στο πόδι, ετοιμάζεστε να φύγετε το πρωί από το σπίτι για να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις έχοντας διαρκώς την υπόνοια ότι κάτι έχετε ξεχάσει. 
Τί είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει τη ζωή ευκολότερη και στα δύο σενάρια? Ένα οργανωμένο χωλ.

Ο χώρος κοντά στην εξώπορτα είναι ο πρώτος που βλέπουμε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι και ο τελευταίος όταν βγαίνουμε από αυτό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λειτουργήσει ως ο καλύτερος 'βοηθός'  στην οργάνωση ολόκληρου του 24ωρου μας, καθώς μπορεί να φιλοξενεί ότι χρειάζομαστε καθημερινά.

Αξιοποιήστε το χωλ σας τοποθετώντας αρχικά μία μοντέρνα ξύλινη κονσόλα με δύο συρτάρια, στα οποία μπορείτε να βάζετε λογαριασμούς, γυαλιά, πορτοφόλι και ότι άλλο θέλετε να μη ξεχνάτε να πάρετε μαζί σας κάθε μέρα, αλλά δεν επιθυμείτε να βρίσκεται σε κοινή θέα. Στην επιφάνειά της, εκτός από διάφορα διακοσμητικά, τοποθετήστε μικρά μπώλ στα οποία θα ρίχνετε κλειδιά, κέρματα ή άλλα πολύ μικρά αντικείμενα. Αν το έπιπλο έχει ράφι στο κάτω μέρος μπορείτε εκεί να αρχειοθετείτε φωτογραφίες, αποδείξεις, διάφορα έγγραφα ή τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Στον τοίχο ένα ράφι από ξύλο ίδιας απόχρωσης μπορεί να φιλοξενεί σημειωματάρια, στυλό και χρήσιμα διαφημιστικά φυλλάδια. 

Και η ιδανική πρόταση για κάθε...ξεχασιάρη: κρεμάστε μικρούς μαυροπίνακες όπου θα μπορείτε από το προηγούμενο βράδυ να σημειώνετε τί δεν πρέπει να ξεχάσετε. Αν έχετε οικογένεια μοιράστε από ένα μαυροπίνακα σε κάθε μέλος και ενθαρρύνετε την ανταλλαγή μηνυμάτων και αφιερώσεων. Σίγουρα θα σας φτιάχνουν τη διάθεση!

 

 

 

 

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.