Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

LOW BUDGET STORΥ ΣΤΗ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Πόσο οικονομική μπορεί να είναι μία ωραία κρεββατοκάμαρα? Πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε! 

Κατ΄αρχήν ξεχάστε τα ακριβά σετ επίπλων. Δεν χρειάζονται για να δώσουν την αίσθηση συνοχής στο χώρο, καθώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα μέσω των χρωμάτων και των υφών που θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση.Ακόμη κι ένα παλιό ξύλινο κρεββάτι στις επιθυμητές διαστάσεις, με ένα ή δύο παράταιρα κομοδίνα αρκούν για να ξεκινήσετε. Ουσιαστικά το μόνο στ' οποίο αξίζει να επενδύσετε αρκετά χρήματα είναι το στρώμα.               

Βάψτε τους τοίχους με ένα ανοικτό γκρι που αμέσως θα δώσει μοντέρνο ύφος στο χώρο. Παίξτε με διαφορετικούς τόνους αυτής της απόχρωσης και ασπρόμαυρα μοτίβα πάνω σε γκρι φόντο στις κουρτίνες, τα  μαξιλάρια, και τα κλινοσκεπάσματα. Συνδυάστε υφές που δίνουν αίσθηση πολυτέλειας όπως το σατέν και το βελούδο. Να θυμάστε πως το less is more δεν ισχύει όσον αφορά στον αριθμό μαξιλαριών και σκεπασμάτων.

Τοποθετείστε πάνω από  το κεφαλάρι του κρεββατιού ένα μεγάλο πίνακα, ή πόστερ, ή wall tatοο με μοντέρνο ασπρόμαυρο σχέδιο. Επιλέξτε διακοσμητικά και λαμπατέρ από γυαλί, ύφασμα, μέταλλο σε μαύρο και ασημί. Κρεμάστε από την οροφή ένα περίτεχνο μοντέρνο φωτιστικό στα ίδια χρώματα και ...με γειά η ολοκαίνουργια κρεββατοκάμαρά σας.  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.