Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ

Ο συνδυασμός άσπρου-μαύρου δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ποτέ αν τον επιλέξετε για τον χώρο της τραπεζαρίας.

Αν δεν φοβάστε να πειραματιστείτε ξεκινήστε με την χρήση αυτής της διχρωμίας ακόμη και στους τοίχους. Βάψτε τους περίπου κατά το 1/3 με μαύρο χρώμα και το υπόλοιπο, μέχρι το ταβάνι, με λευκό. 

Αν μία τέτοια πρόταση είναι παρακινδυνευμένη για το δικό σας γούστο μπορείτε αντί για μαύρο να χρησιμοποιήσετε ανθρακί ή ένα μέτριο τόνο του γκρι. Σε περίπτωση που αυτό σας φαίνεται πολύ ουδέτερο μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε ένα φωτεινό τυρκουάζ ή γαλάζιο, ένα απαλό πράσινο ή ένα γλυκό ροζ.

Στο σημείο της ένωσης των δύο χρωμάτων τοποθετήστε στενά ραφάκια μαύρου χρώματος. Δημιουργήστε τη προσωπική σας γκαλερί ακουμπώντας πάνω σε αυτά ασπρόμαυρες φωτογραφίες και πόστερ, σχέδια από κάρβουνο και γκραβούρες σε διάφορες διαστάσεις.

Διαλέξτε ένα τραπέζι από ξύλο βέγκε σε λιτή γραμμή και πλαισιώστε το από καρέκλες ντυμένες με μακριά ριγέ καλύμματα, πάντα ασπρόμαυρα. Δώστε έμφαση στο φωτιστικό που θα πρέπει να τονίζει την ιδιαιτερότητα του χώρου. Ιδανικά προτιμήστε να κρεμάσετε τρία μοντέρνα φωτιστικά μαύρου χρώματος με ενδιαφέροντα σχήματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.