Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!

Γνωστά αντικείμενα, που συναντάμε σε κάθε σπίτι αλλάζουν χρήση προσφέροντας πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις αποθήκευσης και διακόσμησης.
Μία επιτοίχια χαρτοθήκη ή κρεμάστρα πετσέτας βγαίνει από το μπάνιο και βάζει σε τάξη αγαπημένα κοσμήματα στη κρεββατοκάμαρα

Τα άδεια γυάλινα βάζα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σας στη μάχη της οργάνωσης κάθε γωνιάς του σπιτιού. Εκτός από τη συνηθισμένη τους χρήση στη κουζίνα, κλείστε μέσα τους μολύβια, μαρκαδόρους, πινέζες, καρφίτσες, κλωστές, μικρά κοσμήματα ή παιχνίδια, είδη μακιγιάζ και άλλα μικροσκοπικά αντικείμενα στο γραφείο, το παιδικό δωμάτιο ή το μπάνιο. Για περισσότερο ελεύθερο χώρο και ομορφιά κολλήστε τα ( από το καπάκι) στο κάτω μέρος των ντουλαπιών ή των ραφιών σας.

Αν δεν έχετε χώρο για κομοδίνο δίπλα από το κρεββάτι σας δύο ραφάκια μπαχαρικών μπορούν να φιλοξενήσουν τα αγαπημένα σας βιβλία και περιοδικά.

Έχετε συρταριέρα έτοιμη για απόσυρση? Κρατήστε ένα συρτάρι - ή περισσότερα- και βιδώνοντας ποδαράκια στο κάτω μέρος του μετατρέψτε το σε σκαμπώ με αποθηκευτικό χώρο για μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα.

Ένα παλιό άχρηστο συρτάρι μετατρέπεται σε one of  a kind πίνακα ανακοινώσεων με τη βοήθεια μίας επιφάνειας φελλού και λίγου αυτοκόλλητου χαρτιού σε όποιο σχέδιο και χρώμα προτιμάτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.