Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ...

Δώστε στη γκαρσονιέρα σας, ή το δυαράκι με τη μικρή σαλοκουζίνα, την εικόνα σουίτας ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα.
  
Οριοθετείστε το χώρο της κουζίνας κρεμώντας από το ταβάνι ένα στόρι και βάφοντας τους τοίχους γύρω της σε μία απόχρωση δύο τόνους ανοιχτότερη από αυτή του υπόλοιπου δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση έχει επιλεγεί ένα ζεστό πορτοκαλί για να δωθεί ένας μοντέρνος μαροκινός χαρακτήρας  στη διακόσμηση.

Τοποθετείστε μπροστά από το στόρι ένα μικρό καναπέ γωνία σε μπεζ χρώμα ( οι ουδέτερες αποχρώσεις στα υφάσματα των κύριων επίπλων είναι πάντα η καλύτερη επιλογή), κι ένα οβάλ ή στρογγυλό ξύλινο coffee table σε χρώμα βέγκε. 

Στα λίγα τετραγωνικά ελάχιστα στοιχεία αρκούν για να δώσουν το επιθυμητό στυλ.Ένα τραπεζάκι σε μαροκινό στυλ δίπλα από τον καναπέ, ένας μεγάλος ξύλινος καθρέπτης, ένα λαμπατέρ με αραβικές αναφορές στο σχήμα και το χρώμα, κι ένα καφέ χαλί με σχέδιο που θυμίζει φύλλα φοίνικα δημιουργούν αβίαστα ένα εξωτικό περιβάλλον.


Οι ίδιες αναφορές συναντώνται και στη τραπεζαρία. 

Μία μικρή ροτόντα σε μαύρο ή βέγκε χρώμα συνοδευόμενη από καρέκλες ρατάν μπορεί να φιλοξενήσει πολλά βράδια διασκέδασης και χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα, που είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν το... pocket size διαμέρισμά σας.
 

   
 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.