Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΛ

Σίγουρα ένα σπίτι οφείλει εκτός από όμορφο να είναι και πρακτικό. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι κατοικούν σε αυτό, τόσο μεγαλύτερες και οι ανάγκες που καλείται να καλύψει.

Βασικότερη όλων είναι η ανάγκη για αποθήκευση. Είναι απίστευτο  πως όσο μεγάλο κι αν είναι ένα σπίτι πάντα υπάρχει έλλειψη αποθηκευτικού χώρου. 

 Η οργάνωση της περιοχής κοντά στην εξώπορτα μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στον 'πόλεμο' ενάντια στην ακαταστασία, χωρίς να επιβαρύνει τον - ήδη επιβαρυμένο- προϋπολογισμό σας.

Βιδώστε στον τοίχο μερικές κρεμάστρες που θα υποδέχονται τα πανωφόρια των μελών της οικογένειας αλλά και των εκάστοτε επισκεπτών σας. 

Ακριβώς από κάτω μία μικρή, χαμηλή βιβλιοθήκη, που έχει μετατραπεί σε παγκάκι με τη βοήθεια των κατάλληλων μαξιλαριών, μπορεί να παίζει το ρόλο πρόχειρης παπουτσοθήκης αλλά και να φιλοξενεί καλαθάκια με κασκώλ και σκουφιά.

Τέλος, ακριβώς πάνω από τις κρεμάστες, σ' ένα ράφι στο ίδιο χρώμα με αυτό του αυτοσχέδιου καθίσματος, θα τοποθετήσετε μεγάλα καλάθια στα οποία θα μπορείτε να αποθηκεύετε π.χ τα αξεσουάρ που βρίσκονται εκτός εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.