Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΤΑ ...ΓΡΗΓΟΡΑ!

Μία γουστόζικη τραπεζαρία μπορεί να στηθεί πολύ γρήγορα και σχετικά ανέξοδα φθάνει να στυαματήσουμε να τα θέλουμε όλα 'σετάκι' και να ποντάρουμε στη φαντασία μας.


'Παντρέψτε'  μοντέρνες πλαστικές καρέκλες σε έντονο χρώμα με ένα παλιό τραπέζι, το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.


 Ή φτιάξτε μόνοι το τραπέζι σας, στις διαστάσεις που θέλετε, διαλέγοντας μία επιφάνεια και πόδια, από γνωστά πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι πολλοί και ανάλογοι με τις ανάγκες σας π.χ αν χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να διαλέξετε, αντί των κλασσικών ποδιών, μίνι ραφιέρες.
Δώστε έμφαση στη διακόσμηση του χώρου και ειδικά του τοίχου πίσω από την τραπεζαρία σας. Αυτός είναι που 'κλέβει' την παράσταση γι' αυτό δώστε του το πρώτο ρόλο. 
Κρεμάστε ένα extra large πίνακα pop art ή αφηρημένης τέχνης σε χτυπητα έντονα χρώματα, ίδια με αυτά στις καρέκλες σας ή, αν δεν φοβάστε να πειραματιστείτε, πολλά ομοειδή αντικείμενα σε διαφορετικά μεγέθη. Διακοσμητικά γράμματα, όπως στην εικόνα, ή κορνίζες, καθρέφτες, μάσκες, ρολόγια...( θα μπορούσα να συνεχίσω ακάθεκτη αλλά το πιάσατε το  νόημα). Μία πολύ εύκολη λύση σε αυτή τη κατεύθυνση είναι και τα stickers. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τραπεζαρία σας θα είναι μοναδική και με προσωπικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.