Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΑΥΤΑΚΙ

Το αγοράκι σας έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να θέλει περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει ένα βρεφικό δωμάτιο, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να αποκτήσει το 'κλασσικό' δωμάτιο-γραφείο?

Δώστε του χώρο να αναπτυχθεί παίζοντας σε ένα δωμάτιο φτιαγμένο στα μέτρα του. 

Το απαλό γαλάζιο στους τοίχους είναι μία από τις καλύτερες επιλογές καθώς δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον για κάθε μικρό...ταραξία!

Ενα κατακόκκινο πλαστικό τραπεζάκι συνοδευόμενο από μία πλαστική παιδική καρέκλα της ίδιας απόχρωσης μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική γωνία για να ζωγραφίζει.Σε καμμία περίπτωση μην το αφήσετε 'γυμνό': ένα μικρό φωτιστικό γραφείου και ναυτικά διακοσμητικά αντικείμενα-παιχνίδια (π.χ φάροι, βάρκες, ένας μικρός ψαράς κ.τ.λ) είναι σίγουρο ότι θα του τραβήξουν τη προσοχή και θα τον κάνουν να μην αποχωρίζεται το πρώτο του 'γραφείο'.   

Την θέση της κούνιας μπορεί πλέον να πάρει ένα μικρό κρεββάτι σε λευκό χρώμα.Για τα κλινοσκεπάσματα διαλέξτε ένα ναυτικό μοτίβο σε μπλέ σκούρο, κόκκινο, γαλάζιο και λευκό.Φροντίστε ώστε το ίδιο ακριβώς μοτίβο να υπάρχει και στις κουρτίνες. Αν σας προβληματίζει το κόστος μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα επιπλέον σετ σεντόνια στο μοτίβο που σας αρέσει και να το μετατρέψετε σε κουρτίνα- η επιτυχία θα είναι σίγουρη.


Στρώστε στο πάτωμα του δωματίου ένα χαλί σε έντονο κόκκινο, κρεμάστε χαρούμενα καδράκια στους τοίχους, συμπληρώστε τη διακόσμηση με τα απαραίτητα παιχνιδόκουτα και αφήστε στο βλαστάρι σας όσο περισσότερο χώρο ελεύθερο για να κινείται ανενόχλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.