Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ-ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ


1. Κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι.

Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι το κύριο σημείο εστίασης σε κάθε κρεβατοκάμαρα και γιαυτό δεν πρέπει να παραβλέπεται. Τυχόν απουσία του μπορεί να αναπληρωθεί αν βάψετε τον τοίχο με ένα έντονο χρώμα, κρεμάσετε ένα ή περισσότερα κάδρα, ή χρησιμοποιήσετε μία εντυπωσιακή ταπετσαρία.

2. Μεγάλες οικογενειακές φωτογραφίες στους κοινωνικούς χώρους.


Το σαλόνι και η τραπεζαρία δεν ενδείκνυνται για την φιλοξενία φωτογραφιών γάμου, αποφοίτησης και γενικότερα οικογενειακών στιγμών, ειδικά όταν έχουν μεγάλο μέγεθος. Προτιμήστε να τις τοποθετήσετε στη κρεβατοκάμαρα, το γραφείο, τον διάδρομο ή την σκάλα που οδηγεί στους προσωπικούς χώρους του σπιτιού.

3. Διακόσμηση ενός χώρου 'με τη μία'.


Η ταυτόχρονη αγορά π.χ καναπέδων με ασορτί τραπεζαρία και επιπλοσύνθεση, σε συνδυασμό  με ταιριαστά μαξιλαράκια από μία και μόνη -συνήθως- έκθεση επίπλων, μπορεί να σας γλιτώνει χρόνο, όμως, δεν συμβάλλει στη καλύτερη δυνατή διακόσμηση του σπιτιού σας  που θα πρέπει  να αντικατοπτρίζει τη προσωπικότητα σας κι όχι την ψυχρή εικόνα μίας βιτρίνας καταστήματος. Προτιμήστε να διακοσμήσετε τους χώρους σας σε πιο αργούς ρυθμούς, προσθέτοντας κάθε φορά και μία ακόμη πινελιά. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.