Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

MODERN ASIAN ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Με ένα καθιστικό σε modern asian στυλ μπορείτε να έχετε την άνοιξη στο σπίτι σας... πάντα!

Για να το επιτύχετε δεν χρειάζονται πολλά. Απλά διατηρείστε τους τοίχους λευκούς και επενδύστε σε έπιπλα με σκούρο γκρι χρώμα. Καλό είναι να προτιμήσετε ένα καναπέ γωνία με τετραγωνισμένα μπράτσα και ίδιου τύπου αναπαυτικές πολυθρόνες ή ένα μεγάλο σκαμπώ - ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας. Τα τραπέζια του καθιστικού πρέπει να έχουν κι αυτά λιτή γραμμή και να είναι από ξύλο βένγκε. Αν χρησιμοποιήσετε coffee table επιλέξτε κάποιο με πολύ χαμηλό ύψος.

Για να δώσετε το απαραίτητο ασιατικό χαρακτήρα, διακοσμήστε τον τοίχο πίσω από τον καναπέ σας με ένα μεγάλο wall sticker σε βαθύ κόκκινο ή μπορντώ χρώμα, με θέμα δανεισμένο από τη φύση: λουλούδια, δένδρα, πουλιά. Αυτά είναι στοιχεία απόλυτα συνυφασμένα με την αισθητική της Άπω Ανατολής. Φροντίστε ώστε το θέμα που θα διαλέξετε να επαναλαμβάνεται στο χαλί, τις κουρτίνες και κάποια από τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πανομοιότυπα, απλά θα πρέπει να έχουν το ίδιο ύφος και τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό (το παράδειγμα της φωτογραφίας είναι χαρακτηριστικό).

Συμπληρώστε την διακόσμηση με μονόχρωμα μαξιλάρια και ριχτάρια σε λευκό και βαθύ κόκκινο ή μπορντώ χρώμα. Απαραίτητη λεπτομέρεια που δεν πρέπει να παραβλέψετε είναι τα φρέσκα λουλούδια σε κάθε γωνία του νέου καθιστικού σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.