Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΡΟΖ ΟΝΕΙΡΟ

Το δωμάτιο των ονείρων σχεδόν κάθε μικρού κοριτσιού μπορεί να έχει μόνο ένα χρώμα: ροζ!

Υιοθετήστε τη πρόταση της φωτογραφίας και κάντε πραγματικότητα το όνειρο της μικρής σας πριγκήπισσας χωρίς να τινάξετε τον οικογενειακό προυπολογισμό στον αέρα.

Ξεκινήστε από το κρεββάτι. Διαλέξτε ένα λευκό με ψηλό κεφαλάρι. Με βάση του ύψος του κεφαλαριού χωρίστε τους τοίχους του δωματίου σε δύο μέρη.

Βάψτε το κάτω μέρος του τοίχου σε έντονο φούξια χρώμα και το υπόλοιπο κομμάτι, μέχρι την οροφή, σε μία γλυκειά απόχρωση του ροζ, σαν αυτή της τσιχλόφουσκας. Κρύψτε την ένωση των δύο χρωμάτων με έντονα πορτοκαλί-μωβ λουλούδια που μπορείτε να ζωγραφίσετε εύκολα οι ίδιοι με τη βοήθεια στένσιλ, είτε να τα αγοράσετε έτοιμα σε μορφή αυτοκόλλητων ή διακοσμητικής τρέσας.

Ντύστε το κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα σε πορτοκαλί, κόκκινο και μωβ χρώμα. Χρησιμοποιήστε πολλά μαξιλάρια - μικρά και δαπέδου- με μεγάλα λουλούδια στα ίδια χρώματα. Συμπληρώστε τη διακόσμηση του δωματίου με ένα ψηλό κομοδίνο σε λευκό χρώμα κι ένα μοντέρνο πλαστικό κόκκινο σκαμπώ. Προτιμήστε αέρινες λευκές κουρτίνες με χαριτωμένα διάφανα ή απαλά ροζ πουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.